Rólunk

A quick-mix társaság cégprofilja 

A németországi Osnabrück székhelyű quick-mix társaság a Sievert AG & Co. KG nemzetközi holding egyik tagja, melynek a fő tevékenységi körét az építészet számos területén tevékenykedő  vállalatcsoport képezi.  

A quick-mix cég az összes építőipari területen használatos csúcsminőségű szárazhabarcs keverékeket, építőipari  anyagokat fejleszti ki és szállítja. Ezen a szakterületen az építőiparban élenjáró cégként, meghatározó építőipari szolgáltatóként van elismerve. Ezt az elismerést elsősorban a szárazhabarcs keverékek csúcstechnológiás kutatásának, fejlesztésének köszönheti. 

A Sievert holding

quick-mix Szárazhabarcs keverékek és építőipari termékek - quick-mix
hahne Speciális építőipari termékek - hahne
sievert handel transporte

Logisztika - sievert handel transporte

A quick-mix társasági termékek minősége

A fejlesztéstől és a kivitelezési fázison át a késztermékig  a minőségre vonatkozó igényeink egyértelműen megfelelnek  az ISO 9001 tanúsítási rendszerben leírtaknak.

A quick-mix cégtörténete és jelenlegi helyzete

A quick-mix cég a németországi Osnabrück székhelyű Sievert AG nemzetközi holding tagja. A számos európai iparágban, építőiparban csaknem százéves múlttal és a 400 millió eurót meghaladó forgalommal rendelkező Sievert Ag holding elismert, nívós gyártóvállalatként van számon tartva. 

A csoport Németországban, Kínában, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Oroszországban, a Cseh Köztársaságban és a Szlovák Köztársaságban 60-at is meghaladó  gyártóüzemeiben több, mint 1300 főt foglalkoztat. 

A quick-mix cég a valamennyi építőiparban használatos csúcsminőségű szárazhabarcs keverékeket, anyagokat fejleszti ki, szállítja. Ezen a területen vezető szerepet vívott ki, az építőiparban irányadó cégként, meghatározó építőipari szolgáltatóként van elismerve.

A quick- mix társaság széleskörű termékkínálata fedezi a modern építészet területén használatos csaknem valamennyi terméket, elsősorban habarcsféléket, az építészeti ragasztástechnikai termékeket, továbbá a falazó habarcsok, speciális építőipari anyagokhoz, a kertépítészethez és a hőszigeteléshez szükséges terméket is.
  
A quick-mix cég működése immár több, mint 30 évre tekint vissza.Több, számos országban is  jó hírnevet, elismeréseket kapott. A quick-mix cég a termékeit 29 modern üzemben gyártunk, amelyek Németország, a Cseh Köztársaság, Szlovák Köztársaság, Oroszország, Lengyelország, Luxemburg és Kína területén működnek. 
 
A quick-mix termékek 18 európai és ázsiai országba vannak exportálva.

A cseh piacon a quick-mix cég az 1998. évben kezdte el tevékenységét, és itt - az építőipari anyagok élenjáró szállítójaként - az európai hagyományú minőség pecsétjével méltányolt színvonallal is büszkélkedhet. 

A 2010. évben a cég Szlovákia területén lévő új gyártóüzemében is elkezdte a termelést, amelynek célja, hogy a szlovákiai és magyarországi vevők szükségletét fedezze.

A 2012. évvel kezdődően a quick-mix cég – a történelmi jellegű épületek megmentésére irányuló speciális, trasztartalmú építészeti habarcsokat értékesítő tubag divízió létrehozásával  -  a cseh és szlovák piacon a termékportfólióját jelentősen bővítette (www.tubag.sk). 

A 2015. évtől számítva a quick-mix márka a német piacon forgalmazott szárazhabarcs keverékek vezető szerepű, gyakorlatilag az “első számú” szállítójaként van minősítve. A Schwenk Putztechnik GmbH & Co. KG társasággal egyesülésnek köszönhetően a német és a svájci piac keresletek teljes mértékben kielégítve lettek.  A Schwenk Puztechnik és a quick-mix hagyományosan színvonalas  márkája az ugyanazon szakterületi tevékenységet egyesíti.  A cég szakemberei ugyanis a szárazhabarcs keverékek és az építőipari anyagok valódi specialistái, akik a sokévi szakmai tapasztalat megszerzése révén tanácsot és segítséget nyújtanak mindazoknak, akik e szakterületen járatlanok, és nehezen igazodnak el az építőanyagok útvesztőiben.

A tulajdonképpeni fejlesztéstől és a kivitelezési fázison át a késztermékig a minőségre vonatkozó igényeink egyértelműen meghatározva és az ISO 9001 tanúsítási rendszer keretében rendszeresen hitelesítve is vannak.

.loga