Rólunk

sievert

A német Osnabrückben székhellyel rendelkező Sievert SE nemzetközi holding az egyik legelismertebb és elismertebb gyártóvállalatává vált. 1919-ben alakult. Több éves működésének köszönhetően az európai ipar és az építőipar különféle ágazataiban, több mint 400 millió eurós forgalommal a  piacvezetők közé tartozik.

A Sievert több mint 60 gyárat működtet Németországban, Kínában, Hollandiában, Lengyelországban, Oroszországban, a Cseh Köztársaságban és  Szlovákiában - több mint 1700 alkalmazottal.

A Sievert márkái magukban foglalják a száraz habarcskeverékeket, speciális épületkémiát, az emlékművek helyreállításához és restaurálásához gyártott habarcsok, valamint vakolatrendszereket, burkolólapok, burkolatokhoz gyártott ragasztókat és egyébb más termékeket

quick-mix

A quick-mix több mint 50 éve fejleszti és szállítja kiváló minőségű száraz habarcskeverékeket, építőipari anyagokat, az építőipar különböző szegmenseihez. A quick-mix márka a magas minőségéről híres homlokzati habarcstermékeiről és a fugázóanyagairól híres gyártóként ismert, és  elismert.

1998 óta a quick-mix gyárt és forgalmaz a cseh piacon, ahol az európai minőségi hagyomány védjegyével az építőipar gyártója pozícióját nyerte el. 2010-ben a quick-mix szlovákiai új gyárban kezdte meg a gyártást, amely a szlovákiai és a magyarországi partnerek, vevők igényeit biztosítja

tubag

A Tubag márka elválaszthatatlanul kapcsolódik az úgynevezett Rajna trassz jelenségéhez, azaz a vulkáni tuffhoz. Akár kertészeti építészetben, akár történelmi épületek restaurálásában és felújításában a Tubag régóta piacvezető szerepet tölt be mindezen ágazatokban. Kiváló hírnévvel bír, jeleskedik. A trassz anyagnak sajátos tulajdonságai miatt az eredeti Tubag termékek óvják és védik az épületelemeket cementfátyol kivirágzás ellen. Ugyanakkor  hosszú élettartamukkal biztosítják az ügyfeleik számára a legmegfelelőbb megoldást. 2012 óta a Tubag márka a cseh, szlovák és magyar piacon aktív szereplője a műemlékvédelmi projektekben.

akurit

Az. Akurit Putztechnik egy speciális márka a kézi – gépi vakolók, szobafestők és mázolók számára. Az Akurit termékcsalád kiváló minőségű ásványi vakolatokat és az épületszigeteléshez használatos anyagokat gyárt. Ezek az anyagok ötvözik a hagyományos Schwenk Putztechnika és a quick-mix minőségét ezen területen.

strasser

A Strasser márka professzionális minőségű csempe, járólap, burkolat ragasztókat gyárt és forgalmaz. A Strasser professzionális termékek partnerként áll ügyfelei mellett. Ezennel is nagy hangsúlyt fektetve a konzultációra, oktatásra, és az anyagismeretek elsajátítására.